Képzési Orientációs Teszt

Köszöntünk a Szegedi Tudományegyetem Marketing és Kommunikációs Igazgatóság és az Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ nevében! Az elektronikus képzési orientációs tesztet azért készítettük, hogy segítséget adjunk a pályaválasztásodhoz, közösen találjuk meg azt a képzési területet, amely hozzád legjobban illik. A teszt kitöltése néhány percet vesz igénybe, ezt követően egy értékelést adunk számodra, amely a képzési terület leírása mellett tartalmazza egyetemünk képzési területen belüli választható szakjait is. A szakokról és a Szegedi Tudományegyetem Karairól további leírást kaphatsz, ha tovább lépsz a felkínált egyetemi oldalakra. Hasznos időtöltést kívánunk!

Pályaválasztásodat meghatározza az a kép, amit a jövőbeni munkádról gondolsz. A kérdés az, mennyire felel meg ez a Te adottságaidnak, igényeidnek, beállítódásodnak. Arra buzdítunk, mérlegeld, melyek azok a dolgok, amiket fontosnak tartasz, hogy munkád lényeges elemét alkossák.

Pontozd ennek megfelelően a következő 51 állítást 1-10-ig terjedő skálán aszerint, hogy saját szempontodból mennyire érzed meghatározónak tartalmukat! (A legtöbb pontot akkor add, ha számodra nélkülözhetetlen feltétellel találkozol, ami nélkül nem tudod elképzelni a jövőbeni tevékenységed.)

A mondatokat egyenként fogod látni. Miután megadod az adott mondat pontszámát, megjelenik a következő. A teszt kitöltése után egy értékelő szöveget olvashatsz, melyben leírjuk, hogy a válaszaid alapján mely képzési területet javasoljuk neked. Kérjük a jó eredmény érdekében gondold át alaposan választásaidat!Indulhat a kérdőív! Kattints ide a kezdéshez...