Szegedi Tudományegyetem

Pályaorientációs kérdőív

Típus: Képzési orientációs teszt

Bevezető


Képzési orientációs tesztünk segítségével megtudhatod, hogy milyen képzések és foglalkozások illenek leginkább a személyiségedhez. Ahhoz, hogy sikeres lehess a választott területen, tudatosan meg kell vizsgálnod érdeklődésedet, képességeidet, tulajdonságaidat, valamint életcéljaidat. Tesztünk segítségével mindezeket végiggondolhatod!
Nincsenek jó vagy rossz válaszok, azért, hogy pontos visszajelzést adhassuk, kérjük, hogy a lehető legőszintébben válaszolj a kérdésekre, valamint a kitöltés előtt szüntesd meg a zavaró körülményeket: kapcsold ki a zenét, ha szólna, illetve keress olyan helyet, ahol zavartalanul dolgozhatsz. A teszt kitöltése önkéntes, így bármikor megszakítható.
A teszt kitöltése előtt néhány demográfiai adatot kérünk Tőled, ezeket az anonimitás megőrzése mellett statisztikák elkészítésére használjuk. A teszt kitöltése után visszajelzést adunk arról, hogy érdeklődésed és személyiséged alapján hat típus közül melyekbe tartozol, valamint a típusodhoz illő foglalkozásokat és képzéseket ajánlunk neked.

Kívánjuk, hogy teszt segítsen Neked megtalálni a hozzád leginkább illő pályát, és az ahhoz vezető képzést!