CEEPUS 2019/2020 tavaszi félévre szóló egyéni mobilitási pályázatok


Tisztelt CEEPUS Koordinátorok!

 

Amint korábban tájékoztattuk Önöket, a tartaléklistás hálózatoknak lehetősége nyílik a tavaszi szemeszterben mobilitások megvalósítására a nyertes hálózatok által fel nem használt kvóta terhére.

 

Bejövő mobilitás

 

Amennyiben a tartaléklistás hálózat partnerintézményeiből szeretnének hallgatókat vagy oktatókat fogadni, a velük történő egyeztetés után kérjük, a beutazók töltsék fel pályázataikat a www.ceepus.info felületen hálózaton belül, legkésőbb november 15-ig.

 

Azon tartaléklistás hálózatok hazai partnerei, amelyeknek a magyarországi iroda idén tavasszal megítélt kvótát, az eredetileg megítélt kvótán felül is fogadhatnak beutazókat, de a hálózat jövőbeni működése szempontjából mindenképpen kedvező lenne, ha legalább az eredetileg megítélt kvótát fel tudnák használni a tanév során.

 

A beutazókat a rendelkezésre álló szabad hónapok figyelembevételével tudjuk jóváhagyni.

 

Kimenő mobilitás

 

A kimenő pályázatok esetében, kérjük, partneriknél, ill. partnerországaik Nemzeti Irodájánál érdeklődjenek.

 

A hálózaton kívüli freemover pályázási lehetőség (kiutazói és beutazói egyaránt) természetesen a tartaléklistás hálózatok tagjai számára is nyitott. A tavaszi félévre minden CEEPUS országba benyújtható freemover pályázat.

 

Általános információk

 

Hasznos információkat találnak a Tempus Közalapítvány CEEPUS oldalain: http://tka.hu/palyazatok/114/ceepus, ahol a Pályázattípusok menüpont alatt minden szükséges információ megtalálható a hallgatói és oktatói mobilitási pályázatokról; ill. a Központi CEEPUS Iroda honlapján (ahol az online jelentkezés is zajlik): www.ceepus.info.

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a program keretében külön pályázat nyújtható be koordinációs találkozók és speciális kurzusok (nyári egyetemek, intenzív programok) szervezésére, mindkét lehetőséggel a tartaléklistás hálózatok is élhetnek. A pályázatok részleteiről bővebb információt honlapunkon találnak: https://tka.hu/palyazatok/607/palyazati-dokumentumok#11872.

 

Ezúton is szíves figyelmükbe ajánlom a CEEPUS pályázatíró szemináriumunkat, amelyre itt tudnak regisztrálni: https://tka.hu/rendezveny/12628/ceepus-palyazatiro-szeminarium.

 

Amennyiben a pályázatokkal kapcsolatban bármilyen kérdés felmerül, forduljanak hozzánk bizalommal a ceepus@tpf.hu email címen, ill. telefonon a (+36 1) 237 1300-as szám 240-es vagy 560-as mellékén érnek el minket közvetlenül.